Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

Александър Хаджиангелов е артист от трупата на Младежки театър “Николай Бинев”. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2011 в класа на проф. Атанас Атанасов.

 

Александър за първи път участва в музикалните спектакли на Фортисимо Фамилия. Неговата роля в “Приказка за перкусии” ще бъде да въведе децата в интересния свят на ударните инструменти. 

 

Роли в Младежки театър

 

Пилето в „ Пилето“ от Наоми Уолъс , реж.Васил Дуев

Бийнсток в „Някои го предпочитат…“ мюзикъл , реж. Венцислав Асенов

Гочоолу в „Господин Балкански“ от Георги Данаилов , реж. Бина Харалампиева

Татко Джепето в „Пинокио“ по Карло Колоди,реж. Андрей Аврамов

Пеле в „Карлсон,който живее на покрива“ по Астрид Линдгрен, реж. Венцислав Асенов

Димитрис в „Кухнята“ от Арнолд Уескър, реж.Владимир Люцканов

 

Награди и номинации

 

Аскеер 2016 за Изгряваща звезда за Пилето в „Пилето“ от Наоми Уолъс, реж. Васил Дуев

Номинация Икар 2016 за Главна мъжка роля за Пилето в „Пилето“ от Наоми Уолъс, реж. Васил Дуев

А ние най-много от всичко се вълнуваме какво дете е бил и затова ще споделим тук с вас какво ни отговори той:

Актрисата Радина Боршош е родена на 31 декември в град София. Учи в класа на проф. Стефан Данаилов, специалност „Актьорство за драматичен театър”, в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов".

 

Чаровната Радина започва да се занимава с театър още като ученичка в студията на Малин Кръстев в Младежки театър "Николай Бинев".  

Първата й главна роля в киното е едва на 16 години в късометражния филм на Яна Титова - „Солвейг”. Следват още главни роли в киното-  в култовия пълнометражен филм „Маймуна” през 2016 г и в тв сериала "Ние, Нашите и Вашите". 

 

А през 2017 година идва и първата театрална премиера на младата актриса, в спектакъла „Мери Попинз", последвана от още сценични постижения, при това на най- престижната ни сцена. В Народен театър "Иван Вазов" Радина е част от постановките "Лисичета", "Три високи жени" и "Когато гръм удари, как ехото заглъхва". 

 

Въпреки крехката си възраст, талантливата актриса реализира и моноспектакъла „Алпийско сияние” по Петер Турини, с режисьор д-р Сава Драгунчев.

 

Интересът към нея от страна на киноиндустрията в сраната не спира и през лятото на 2017 година се снима в пълнометражния филм „Привличане”. 


През есента на 2019 Радина Боршош озвучава и първия си филм, мегапродукцията на Уолт Дисни - "Господарка на Злото", а тя е гласът на Аврора.


През 2020 предстоят още проекти с нейно участие, нов български игрален филм - „Рая на Данте”, на режисьора Димитър Радев и оператора Калоян Божилов, новият български тв сериал „Ягодова луна“. 

А днес ние сме щастливи да се похвалим, че млад, талантлив и активен човек като нея влиза в голямото семейство на Фортисимо. Какво дете е била Радина и коя е нейната суперсила, прочетете в следващите редове. :)

 

 

 

Много сме щастливи да се похвалим, че към фамилията на Фортисимо се присъединява една от най-успешните млади актриси, чието име все повече ще чуваме - Весела Бабинова. Тя ще бъде част от заключителния ни концерт за тийнейджъри от програмата на Максим Ешкенази - #ОТЕЛО на 27 май от 19:00 часа в зала “България”.

 

Имената на Деян и Дарин Ангелови се свързват с успешна актьорска кариера на българска сцена, както и в българското и световно кино. 

Интервю с Теодор Елмазов, актьор в "Лешникотрошачката".

Леонардо Бианки, по-известен само като Лео, е певец, готвач и телевизионен водещ.

Иван Юруков завършва НАТФИЗ през 2004 г. в класа на проф. Стефан Данаилов. От 2005 г. е в трупата на Народния театър. През този театрален сезон участва в спектаклите „Престъпление и наказание”, „Балът на крадците”, „Идеалният мъж”, "Осъдени души", „Мизантроп”, „Полет над кукувиче гнездо”, „Слуга на двама господари”. Две години подред Иван Юруков получава номинации „Аскеер“ в категорията изгряваща звезда за ролите на Сганарел в „Лекар по неволя“ и в „Бягащи странници“. През 2008 г. получава награда от Министерството на културата за постигнати високи творчески резултати и принос в развитието на българската култура. 

Иван Бърнев завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър", през 1996г. в класа на проф. Стефан Данаилов. Влиза в екипа на Младежкия театър, където дебютира с ролята на Пинокио в представление, поставено от Андрей Аврамов

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction