Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

Мария Силвестър

Мария Силвестър е лъчезарна, щура, невероятно забавна. Сигурно заради това e неразделна част от ФОРТИСИМО ФАМИЛИЯ от самото създаване на програмата. Нейният шеметен талант и харизматично присъствие покори малките зрители още при първото й появяване в „Приказки за флейта”, където се преобрази в чудата вещица.

Мария има изключително необичаен професионален път  - учила е право и психология  и през 90-те години е била сред най-интересните български модели модели. Кариерата и на водещ започва в играта на Нова ТВ „Ало, къщата”. За първите си стъпки в телевизионната си кариера тя споделя: „Един час бърборене в ефир в 11-12 часа през нощта, без сценарий, заспиващ оператор в празно студио. Това ме научи, че мога да напълня един час, без да знам за какво говоря и колко дълго искат да говоря. Бях и сценарист при Гала, това ме научи да обличам идеята в думи. Третото, което разбрах, е, че ми харесва да съм пред камера. Като Мери-репортери в „Тройка по никое време” всеки ден излизах и започвах да питам хората за някои неща от пресата, като леко ги обръщах - излизаха парадоксални коментари. Тогава се роди и този начин, по който общувам. Не знаех, че мога да правя това, а да не говорим за хората, с които работех.”

Следващите  срещи с телевизионната аудитория са като водеща и репортер от предаванията „Тройка по никое време” по ТВ7, "Красива наука"(заедно с ядрения физик Леандър Литов) по БНТ, комедийния сериал "Тя и той", танцувалното риалити поНова телевизия"VIP Dance", където участва в един отбор с Боби Турбото. Заедно сКамен ВоденичаровиАндрей Захариев беше ко-водещ на седмичното токшоу поБНТ 1"н3Dеля Х3”. От 2014 г. е водеща на  "България търси талант" по БТВ, а отскоро и на супер-успешната продукция "Бригада Наш Дом".

 

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction