Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

Много сме щастливи да се похвалим, че към фамилията на Фортисимо се присъединява една от най-успешните млади актриси, чието име все повече ще чуваме - Весела Бабинова. Тя ще бъде част от заключителния ни концерт за тийнейджъри от програмата на Максим Ешкенази - #ОТЕЛО на 27 май от 19:00 часа в зала “България”.

 

Имената на Деян и Дарин Ангелови се свързват с успешна актьорска кариера на българска сцена, както и в българското и световно кино. 

Интервю с Теодор Елмазов, актьор в "Лешникотрошачката".

Леонардо Бианки, по-известен само като Лео, е певец, готвач и телевизионен водещ.

Богдана Трифонова разкрива тайни от предстоящия концерт на Фортисимо Фамилия – „Пепеляшка“.

Иван Юруков завършва НАТФИЗ през 2004 г. в класа на проф. Стефан Данаилов. От 2005 г. е в трупата на Народния театър. През този театрален сезон участва в спектаклите „Престъпление и наказание”, „Балът на крадците”, „Идеалният мъж”, "Осъдени души", „Мизантроп”, „Полет над кукувиче гнездо”, „Слуга на двама господари”. Две години подред Иван Юруков получава номинации „Аскеер“ в категорията изгряваща звезда за ролите на Сганарел в „Лекар по неволя“ и в „Бягащи странници“. През 2008 г. получава награда от Министерството на културата за постигнати високи творчески резултати и принос в развитието на българската култура. 

Иван Бърнев завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър", през 1996г. в класа на проф. Стефан Данаилов. Влиза в екипа на Младежкия театър, където дебютира с ролята на Пинокио в представление, поставено от Андрей Аврамов

Израснала в семейството на именития български художник Христо Кърджилов, Радина Кърджилова се превърна в една от знаковите фигури от новото поколение актьори. Изключителна популярност й донесе главната женска роля (на Беки) във филма „Тилт” и участието й в телевизионния сериал „Стъклен дом”. Добре позната ни е и като актриса от трупата на театър „Българска армия”, а тази година получи и номинация за ИКАР за най-добра поддържаща женска роля – Инна в постановката „Мърлин Мърло” на хасковския театър.

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction