Името на Дони се свързва с успешна музикална кариера, с нестихващ дългогодишен интерес към театралните постановки, в които участва и с пъстрата му половинка Нети. 

Димитър Льолев завършва Средното музикално училище в Пловдив със специалност фагот и пиано. По-късно започва да свири на саксофон. 
 

Георги Султанов /тенор/ е израснал в семейство на музиканти, артисти, художници. 

Емануел Росфелдер

14 Февруари 2017

"Харизматичен и елегантен в изпълнението си, Росфелдер има всички предпоставки да се превърне в международна звезда!" - Classica, Октомври, 2005

Михаела Маринова

27 Януари 2017

Носителката на наградите на БГ Радио за дебют, песен и видео на 2015 г. Михаела Маринова е музикант не само по призвание.

Клавирно дуо "Шаламов"

18 Декември 2016

Клавирно дуо  ШАЛАМОВ, което е създадено през 2009 година 

Роден на 21 август 1986 г. Средното си образование завършва през 2005 г. в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" – гр. Бургас, специалност класическо пеене. Същата година e приет в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" – гр. София, в класа на проф. Илка Попова.
 

Блиц Михаела Филева

12 Февруари 2016

Кариерата на Михаела Филева започва след като през 2011 година участва в телевизионното музикално реалити X factor. Още на следващата година става един от топ артисти на лейбъла Monte Music, в който неин музикален продуцент е Графа. През 2013 е отличена с награда за дебют, а през последните две години печели в категория БГ Изпълнителка на годината в наградите на БГ Радио.

bileti

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction