Велин Илиев

07 Февруари 2018

Велин Илиев е организатор и изпълнител на обхватни тематични концертни цикли за орган вече няколко десетилетия. Той започва своя път като ученик в Музикалното училище „Любомир Пипков” в София. Там учи пиано при Людмила Яковлева. Продължава да усъвършенства свиренето си в Музикалната академия „Леош Яначек” в Бърно, Чехия. 

 

 

Александър Зайранов

10 Януари 2018

Александър Зайранов вече над 10 години е студент в класа по цигулка на проф. Марио Хосен. Той дебютира като солист на „Camerata Orphica" във Виена, Австрия.

Ангелина Гаврилова

04 Октомври 2017

Ангелина Гаврилова вече омагьоса малки и големи в „Приказки за обой", "Приказки за Китара" и "Приказка за Змея и Самодивата". Сега тя отново ще донесе магията на танца в зала "България" с главната роля в нашия вариант на класическата балетна приказка „Лешникотрошачката". 

Името на Дони се свързва с успешна музикална кариера, с нестихващ дългогодишен интерес към театралните постановки, в които участва и с пъстрата му половинка Нети. 

Димитър Льолев завършва Средното музикално училище в Пловдив със специалност фагот и пиано. По-късно започва да свири на саксофон. 
 

Георги Султанов /тенор/ е израснал в семейство на музиканти, артисти, художници. 

Емануел Росфелдер

14 Февруари 2017

"Харизматичен и елегантен в изпълнението си, Росфелдер има всички предпоставки да се превърне в международна звезда!" - Classica, Октомври, 2005

Михаела Маринова

27 Януари 2017

Носителката на наградите на БГ Радио за дебют, песен и видео на 2015 г. Михаела Маринова е музикант не само по призвание.

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction