Print this page

Фортисимо Академия учи, представя, разказва

Четири години след създаването на "Фортисимо Фамилия", екипът на програмата включва към концертите и един с академично съдържание, за възрастни, именно тогава се създава "Фортисимо Академия". 

 

'Академия', защото има желание да учи, да предава, да представя, да разказва, да показва, да разкрива…

 

За кого е Фортисимо Академия?

Своето място в нашата "музикална академия" могат да намерят, както скоро заинтригуваните от класическата музика, така и тези, които искат да чуят и научат повече за композиторите и техните произведения. Аудиторията ни е любознателната публика над 16 години. А приемът е лесен, с билет.

 

Фортисимо Академия въвежда и информира!

На достъпен език, отново с помощта на интересни актьорски интерпретации, концертите от цикъла водят публиката назад във времето в увлекателен разказ, преплетен с музика.

 

Фортисимо Академия не изисква!

Или по- точно изисква само да се отпуснете и да позволите ние да Ви разходим из живота на гениалните творци, създавали музикални шедьоври през вековете.

 

Фортисимо Академия събужда любопитството!

В тези концерти ще навлезете в необятния свят на класиката. И по този начин тя ще стане за Вас близка и достъпна.

 

Фортисимо Академия остава в съзнанието!

След спектакъла публиката ни е споделяла, че съзнава как музика, композирана назад във вековете може и до днес да звучи толкова въздействащо и достъпно. 

Да, Фортисимо Академия е достъпна и без претенции! 

А ние сме сигурни, че никога не е късно да се потопите в света на класическата музика, да го оставите да ви докосне и да го разберете - със слух и сърце.