Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

Кръстницата на принца и Пепеляшка

Много, много интересно е да се отбележи, че историите и приказките за Пепеляшка съществуват от почти хиляда години. 

Разказвали са се истории за бедното момиче, което се превръща в принцеса още в древен Китай, Eгипет, Гърция и навсякъде, навсякъде по света. При нас в “Зала България”, обаче, пристигна една по-различна история и тя е тази на принцът от приказката и ние решихме да ви я разкажем.

Принцът, както знаете бил много впечатлен от нежната стълена пантофка, която той намерил в двреца си Нойсванщайн. И решил да оргнизира много специален прием и да покани всички двеойки в кралството си, за да се срещне още веднъж с тази, на която била пантофката. Речено-сторено. Това, което бил забравил принцът обаче било, че не може да имам толкова грандиозен прием, без да има и много красива и забавна музика. Оказало се, че всичко вече било свирено толкова пъти по приемите, че на хората им било омръзнало да го слушат. Тогава принцът решил събере най-големият оркестър, те да му изсвирят безброй хиляди пъти най-различни произведения и от тях той да избере какво ще се изпълнява във вечерта на грандиозния прием. Но единственият проблем, който имал принцът, че в кралството имало само един човек, който можел да събере толкова голям оркестър. Това била неговата Кръстница. Зада се случело точно това, което искал, той наредил на всяка цена да я намерят. Разбира се това се случило и щом симпатичната му Кръстница се появила в замъка, тя веднага организирала всичко. Довела най-големия оркестър и им заповядала да изсвирят най-забавната музика, която знаят, за да изберат най-подходящите произведения за приема. И ето, че денят на приема наближил и Кръстницата и принцът седнали да слушат музиката, която била подготвена специално за тях.

Освен всичко друго Кръстницата на принца дори решила да му помогне да намери и на кой принадлежала красивата стъклена пантофка, която била оставена в замъка. Какво се случило, ще разберете много скоро…

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction