Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

Частният детектив

Сигурно си спомняте за мен? Аз съм Вълка - от Петя и Вълка. 

Да, същият. Мина много време от тогава, дори прекалено много. През това време, когато ме нямаше аз станах частен детектив. Не ме питайте как го направих, но ето, казвам ви - аз, Вълка станах частен детектив. Сигурно се чудите защо ви казвам всичко това. Ами много просто. Първо, всеки уважаващ себе си частен детектив има нужда от добра реклама и аз не пропускам открилата ми се възможност да ви спомена за мен. Второ, в зала “България” попаднах на един много интересен случай, който ми отне много, ама много дълго време да го разреша. Все пак успях. И трето… няма трето.

Но какво се случи и какъв беше случаят. Хм, интересно, но не знам как да ви го разкажа, а може би и не трябва да го правя. Това, което мога да ви издам е, че за първи път в кариерата ми се наложи да работя с музиканти, разследвам музикални инструменти и какви ли не други интересни неща. Ще започна оттам, че в самата зала “България”, аз срещнах моя стар познат Петя! Да, същият Петя от “Петя и Вълка” на Сергей Прокофиев, както може да се досетите. Хората наричат такива странни съвпадения ирония на съдбата. Та, по ирония на съдбата моя милост, частният детектив, за по-кратко Вълка попаднах в странната ситуация да трябва да помагам на Петя. Това само по себе си беше невъзможно да ми се случи само преди няколко месеца, но ето, че е факт. Така де, всеки уважаващ себе си частен детектив трябва да бъде изключителен професионалист и изобщо да не се колебае, когато има някой, който се нуждае от помощ, пък било и Петя.

Е, аз го сторих това и се хвърлих да му помогна. Петя се оказа не толкова лош колкото го помнех, дори напротив, стори ми се някак добър. Беше загубил нещо много ценно и много, много важно, което аз се наех да открия, въпреки, че беше повече от невъзможно! Но аз се захванах. Така наложи ми, заедно с Петя да обиколим много места и да чуем най-различни музикални произведения за един много специалне музикален инструмент, който се нарича саксофон. Всеки велик частен детектив е допринесъл с нещо светът да стане по-добро място. Ето, че беше дошло и моето време да го направя. Какво е то ли? Ще разберете съвсем скоро.

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction