Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

#Отело за тийнейджъри

Убийство от ревност, трагична любовна история, битка между доброто и злото - всичко това могат да видят и чуят тийнейджърите в новия проект на "Фортисимо Фамилия": #ОТЕЛО – Забранено за възрастни на 27 май от 19 часа в зала “България”. 

Диригент е Максим Ешкенази, а заедно с него и Софийска филхармония на сцената ще се качат Михаела Филева, Деян Донков, Весела Бабинова и Валери Турманов. 

 

 

И този сезон Фортисимо Фамилия стартира успешно своята музикална мисия през ноември 2017 с концерта „Лешникотрошачката“ пред препълнена зала “България”. През декември последваха три вдъхновяващи вечери с музиката на Джон Уилямс. А през новата 2018 г. музикално- образователната програма продължи с още три приказни концерта за деца и един мултимедиен за възрастни. 

#Отело е заключителният от концертите на програмата за сезон 2017/ 2018. Заглавието е част от тийн поредицата: “Love Story” (адапт. “Ромео и Жулиета”), “Пълнолуние” (адапт. Сирано дьо Бержерак), “Рицарска история” (адапт. Дон Кихот), “Божествена комедия” (адапт. Данте). 

Фортисимо Фамилия се провежда с любезното съдействие на Фондация "Америка за България”. 

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction