Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

"Спящата красавица" за начало на седмия ни сезон

В края на октомври в зала „България“ се завърна най-любознателната публика – детската, за първия концерт на „Фортисимо фамилия“ – „Спящата красавица“ на Чайковски. 

За седма поредна година музикалните приказки на „Фортисимо Фамилия“ са част от културни събития за деца в столицата и заедно със Софийската филхармония въвеждат хиляди деца във вълшебния свят на класическата музика. 

 

През новия сезон екипът е заложил в програмата на шест детски концерта, два за тийнейджъри и един образователен концерт за възрастни в програмата „Фортисимо Академия“.

Чайковски е може би най-популярният композитор в света. Първият концерт на детската музикално- образователна програма „Спящата красавица“, не е толкова концерт за спящата принцеса, колкото е един концерт, посветен изцяло на творчеството на руския композитор. главан цел в този концерт е децата да бъдат въведени в изключителното разнообразие и красота на музиката на Чайковски.

„Спящата красавица“ премина пред препълнена зала "България" на 28 октомври. Образователните истории продължават с новото приключение на джуджето великан Малкия Ото.

 

https://www.facebook.com/sofiaphilharmonic/videos/284834245480693/

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction