Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

Приказка за Крали Марко

Посвещаваме концерта си "Приказка за Крали Марко" на българските класици. 

Концертите ни продължават през януари. “Крали Марко”, #Отело, “Пролетно тайнство”, “Шехерезада” са само част от новите заглавия за годината в поредицата. 

На 27януари, неделя от 11:30 часа програмата ще срещне своята публика с творчеството на най- значимите български композитори.

Софийската филхармония ще свири произведения на Панчо Владигеров,Марин ГолеминовЛюбомир Пипков и другипод диригентската палка намаестро Павел Златаров.

 

От сцената на зала “България”, актьорите Деян и Дарин Ангелови ще разкажат приключенията на Крали Марко на фона на музика, написана от родните музикални гении. В концерта със свои авторски изпълнения ще се включат и виртуозите Теодосий Спасов и Георги Андреев.

Концертите на образователната програма винаги се провеждат пред пълни зали и предлагат незабравимо музикално преживяване за малки и големи.
След "Приказка за Крали Марко, програмата продължава с "#Отело"-концерт за тийейджъри (17 февруаринеделя от 19:00 часа) със звездното участие на Радина Кърджилова и Деян ДонковА в първия пролетен месец предстои Фортисимо Академия с "Пролетно тайнство"- образователен концерт за възрастни с диригент Максим Ешкенази (24 мартнеделя 19:00часа) и ще завърши с последните два за сезона детски концерта-Шехерезада(14 априлнеделя 11:30 часа) и "Детска филмова музикана 19майнеделя 11:30 часа.

Билетите за всички концерти вече са в продажба на касата на зала “България”,както и онлайн в сайта на Софийска филхамония, eventim.bg.

Повече информация за детската музикално- образователна програма търсете наwww.fortissimo.bg/family, както и във Facebook на Fortissimo Family.

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction