Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

ОТЕЛО

Трагична любовна история, превърнала се в битка между доброто и злото, заради убийствена ревност или просто “Отело”!

Надпреварата дали музиката или думите действат по- завладяващо ще бъде на 17 февруари от 19:00 часа!

В месеца на любовта качваме на творческия ринг в зала “България” отбора на Деян Донков и Радина Кърджилова, защитаващ словото, срещу този на Михаела Филева и Валери Турманов, които ще отвърнат на удара с невероятните си гласове, за да защитят музиката.

 

И за да има кой да отсъди кой прав и кой крив сме поканили за съдник един раздвоен между музиката и словото титан на българската хип-хоп сцена - Жлъч.

Подкрепен от beatbox машината Trasher, Жлъч ще има тежката задача да преведе публиката през една от най- любимите и поставяни Шекспирови драми.

Софийска филхармония ще свири под диригентската палка на маестро Славил Димитров, за да изпълни произведения на Джузепе Верди, Дворжак и Росини, вдъхновени от едноименната класика. 

Драматичните и любовни теми написани от Рахманинов, Чайковски,Бетовен и Моцарт ще превърнат преживяването в красива полифония на мелодични линии.

След “Love story”, “Пълнолуние”, “Рицарска история”, “Божествена комедия” и “Сянката на пръстена”, и този сезон държим на прицел аудитория 14+.

Целта ни  е да запознаем младата си публиката си с класически музикални и литературни произведения, затова отново на сцената е суперуспешният проект “Отело”!

Остават малко дни до 17 февруари. Планирайте бързо!

Билетите вече са в продажба на касата на зала “България, както и онлайн в сайта на Софийска филхармония и на eventim.bg илиepaygo.bg

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction